06-30837158 info@jbtraining.nl

Johan Bergs

Graag stel ik mij even aan u voor. Ik ben Johan Bergs, eigenaar van JB Training & Advies.

Ik ben geboren en getogen in Weert (Midden-Limburg). Na mijn HBO-opleiding heb ik bij diverse bedrijven ervaring opgedaan in commercieel-administratieve en coördinerende functies. Onder meer als opleidingsadviseur, hoofd verkoop/calculatie, systeembeheerder, communicatie-adviseur en commercieel planner. Mijn passie voor automatisering en het coachen en begeleiden van collega’s heeft altijd als een rode draad door mijn carrière gelopen.

In de loop der jaren heb ik -zowel werkgerelateerd als hobbymatig- mijn didactische vaardigheden kunnen inzetten bij het geven van diverse trainingen en cursussen, zoals Windows, Word, Excel, Outlook, PowerPoint, fotobewerking en tablets. Ik vind het erg leuk om anderen -jong én oud- nieuwe dingen te leren. Ik doe dit op een interactieve manier, waarbij de behoefte en het niveau van de deelnemer centraal staat. Daarbij besteed ik veel aandacht aan de dagelijkse praktijk en geef nuttige tips en trucs.

Begin 2014 ben ik in samenwerking met ICT-gerelateerde bedrijven en anderen met dezelfde passie begonnen met het ontwikkelen en verzorgen van diverse workshops, cursussen, individuele trainingen en advies op het gebied van computerprogramma’s. Dit voor zowel bedrijven en organisaties als particulieren, die willen investeren in het (verder) ontwikkelen van digitale vaardigheden. Enkele maanden later heb ik besloten om professioneel trainer/consultant te worden en ben ik mijn eigen onderneming gestart… JB Training & Advies.


Benieuwd naar de mening van anderen? Klik dan hier.