06-30837158 info@jbtraining.nl

3-jarig bestaan JB Training & Advies

Proost

jubileumVandaag is het alweer 3 jaar geleden dat Johan Bergs -met veel enthousiasme- is gestart met zijn onderneming in computertrainingen en bedrijfsadvies.

Hij kon daarbij al bogen op ervaring in het geven van trainingen, ruime automatiseringskennis en werkervaring in diverse commercieel/administratieve en coördinerende (management)functies. Zijn coachende stijl, didactische en communicatieve vaardigheden hebben ook bijgedragen aan het succes.

Wat begon met het geven van Tablet-workshops en Windows-groepscursussen, is inmiddels uitgegroeid naar het ontwikkelen en verzorgen van vele groepscursussen, in-company trainingen, werkplektrainingen en workshops op het gebied van software en social media.
Onze naamsbekendheid is -onder meer door de goede mond-tot-mond reclame- in die drie jaar sterk gegroeid. Men weet steeds beter de weg te vinden naar één van de betere computeropleiders in Limburg en Noord-Brabant.

Met veel passie heeft JB Training & Advies reeds voor méér dan 275 personen diverse groepscursussen, in-company – en privétrainingen mogen verzorgen. Enkele voorbeelden: 62 medewerkers van een grote zorginstelling, kantoorpersoneel van bedrijven en organisaties, mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, senioren en studenten.
Ook door grotere opleidingsinstituten (o.a. in Amsterdam en Rotterdam) wordt JB Training & Advies regelmatig ingezet om op meerdere locaties in Nederland trainingen te verzorgen.
Wij zijn er trots op dat de cursisten bij hun evaluaties aangeven uiterst tevreden te zijn over de kennis van de docent, het geven van feedback, het overbrengen van de lesstof, het geven van ruimte voor vragen en het motiveren van de deelnemers.

Daarnaast heeft JB Training & Advies bij een aantal ondernemers ervoor gezorgd dat men hun Social Media kanalen adequaat kan inzetten.
Ook hebben wij enkele websites mogen ontwikkelen en bouwen. Websites, die men na een korte training zelf kan beheren.

Overigens werken wij o.a. samen met loopbaancoaches, re-integratieconsulenten, hardwareleveranciers en zelfs een product designer.

 

ProostWij zijn ontzettend trots op het behaalde resultaat.

Wij hebben er vandaag al op geproost !

 

Geef een reactie